• .
  • .
  • .
  • .

Sistemul de plata online Ghiseul.ro

Incepand cu anul 2012 Directia Generala Impozite si Taxe Locale Sector 3 a implementat posibilitatea achitarii on line a taxelor si impozitelor datorate bugetului local sector 3 prin site-ul www.ghiseul.ro operat de Centrul National pentru Managementul Societatii Informationale.

Implementarea a fost un real succes, intrucat, la nivelul lunii aprilie 2013, institutia noastra se afla pe locul 1 la nivelul intregii tari in ceea ce priveste cuantumul sumelor incasate si numarul tranzactiilor efectuate online prin ghiseul.ro.

Persoanele fizice pot achita toate obligatile fiscale datorate bugetului local prin site-ul www.ghiseul.ro dupa obtinerea credentialului (nume utilizator si parola). Emiterea credentialului se efectueaza pe loc, dupa completarea unei cereri de alocare, insotita de copia cartii de identitate a solicitantului, respectiv dupa crearea rolului unic nominal* (in cazul in care acesta nu exista, ci este un rol comun cu alte persoane). Credentialul pentru plata prin cardul bancar pe site-ul www.ghiseul.ro, se inmaneaza personal la oricare din sediile noastre.

Acest site este securizat la inalte standarde privind tranzactionarea pe baza de carduri bancare si este patronat de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale.

Pentru platile efectuate online prin Ghiseul.ro catre bugetul local, contribuabilii sectorului 3 nu platesc nici un comision.