Incepand cu luna septembrie 2023 modalitatea de lucru cu publicul pentru Persoane Juridice va fi Exclusiv on-line
  • .
  • .
  • .

Situatie online taxe si impozite persoane fizice/juridice

Directia Generala Impozite si Taxe Locale Sector 3 va poate facilita vizualizarea situatiei online a taxelor si impozitelor prin intermediul site-ului www.ditl3.ro.

Pentru persoane fizice efectuarea de plati online catre bugetul Sectorului 3 se poate face prin intermediul serviciului oferit de site-ul Ghiseul.ro.

Modalitatea obtinerii unei parole web pentru vizualizarea situatiei taxelor si impozitelor dvs.

Alocare parola web persoane fizice

Pentru a putea accesa situatia taxelor si impozitelor dvs. online , va invitam la unul din sediile DGITL3 :

  • Sediul central - Str. Sfanta Vineri nr.32
  • Punct de lucru - Str. Lucretiu Patrascanu nr.3-5
  • Punct de lucru - Str. Campia Libertatii nr.36

Veti completa o cerere de "alocare parola web" si o veti depune la registratura DGITL3, insotita de copia cartii dvs. de identitate. In decurs de 10 zile lucratoare veti primi la email-ul desemnat de dvs. un user si o parola. Astfel veti putea vizualiza situatia Impozitelor si taxelor doar accesand site-ul www.ditl3.ro urmat de link-ul din pagina "Situatia Online Taxe si Impozite" urmat de user si parola.

Alocare parola web persoane juridice

Pentru a putea accesa situatia taxelor si impozitelor dvs. online , societatea dvs. va delega o persoana autorizata din partea societatii pentru a se deplasa la :

  • Sediul central - Str. Sfanta Vineri nr. 32

insotit de delegatie, buletinul persoanei autorizate, o copie dupa acesta si stampila societatii.

Persoana autorizata va completa o cerere de "alocare parola web" si o veti depune la registratura DGITL3. In decurs de 10 zile lucratoare veti primi la email-ul desemnat in cerere un user si o parola. Astfel veti putea vizualiza situatia Impozitelor si taxelor doar accesand site-ul www.ditl3.ro urmat de link-ul din pagina " Situatia Online Taxe si Impozite " urmat de user si parola.

In cazul pierderii parolei dvs.aceasta va fi expediata doar catre email-ul desemnat de dvs.in cererea completata initial.

Cerere alocare parola web

 Acceseaza

In cazul in care a fost alocata Parola Web

In cazul in care a fost deja alocata o Parola Web, doar accesati site-ul www.dgitl3.ro, urmat de link-ul din pagina "Situatia Online Taxe si Impozite" urmat de user si parola.

Situatie online taxe si impozite

Acceseaza

In cazul in care user-ul/parola dvs. nu functioneaza, independent sau nu de dvs., va rugam sa ne contactati pentru o rezolvare rapida.