• .
  • .
  • .
  • .

Primul castigator al promotiei “Activeaza-ti contul pe Ghiseul.ro si ai numai de castigat” a fost desemnat !

In data de 04.09.2013 a avut loc tragerea la sorti a primului castigator al campaniei “Activeaza-ti contul pe Ghiseul.ro si ai numai de castigat”.

Premiul lunar constand intr-un Smartphone Galaxy S4 mini a fost castigat de Domnul Mitache Mirel Nicu ca urmare a faptului ca in luna august domnia sa si-a activat contul pe www. Ghiseul.ro.

Premiul a fost oferit cu sprijinul sustinatorilor campaniei, respectiv Visa Europe si Banca Transilvania.

Pentru a veni in sprijinul cetatenilor, Primaria Sector 3, prin Directia Generala Impozite si Taxe Locale Sector 3 sustine inrolarea in Sistemul National Electronic de Plata Online cu cardul bancar, www.ghiseul.ro, care permite plata electronica a impozitelor si taxelor aferente bugetului local sector 3 direct pe internet.

Campania de promovare a acestei modalitati de plata va continua pana la finele anului 2013.

In prima luna de desfasurare a campaniei au fost generate un numar de 1742 de parole pentru activarea conturilor in aplicatia www. Ghiseul.ro.

Succesul acestei campanii de promovare este evidentiat si de faptul ca, aceasta modalitate de plata este folosita si de utilizatori din afara tarii, respectiv 11 dintre acestia efectuand in luna august plati prin Ghiseul.ro.

Persoanele care isi activeaza contul pe ghiseul.ro in perioada de desfasurarea a campaniei vor fi inscrise automat in concurs pentru castigarea premiilor oferite de sustinatorii campaniei, respectiv Visa Europe si Banca Transilvania.

Premiile ramase pentru urmatoarea perioada a campaniei, constand in 4 Smartphone Galaxy S4 mini si marele premiu – 1 tableta Samsung XE500T1C – AO1ROZ2760 vor fi acordate prin tragere la sorti conform regulamentului de participare disponibil in mod gratuit pe www.dgitl3.ro.