• .
  • .
  • .
  • .

O noua campanie de promovare Ghiseul.ro

DIRECTIA GENERALA IMPOZITE SI TAXE LOCALE DEMAREAZA O NOUA CAMPANIE DE PROMOVARE PENTRU GHISEUL.RO

Primaria Sector 3, prin Directia Generala Impozite si Taxe Locale Sector 3, a demarat cea de a treia campanie de promovare a platilor on-line, cu cardul bancar, prin intermediul site-ului www.ghiseul.ro, care permite plata electronica a impozitelor si taxelor aferente bugetului local sector 3 direct pe internet.

Campania de promovare a acestei modalitati de plata se va desfasura in perioada 15.10.2014 – 31.12.2014 si este sustinuta de Visa Europe si Banca Transilvania.

Persoanele care isi activeaza contul pe www.ghiseul.ro in perioada de desfasurarea a campaniei vor fi inscrise automat in concurs pentru castigarea premiului constand intr-un voucher de calatorie in valoare de 700 de euro.

Pentru a activa contul pe www.ghiseul.ro este necesar sa intrati in posesia datelor de acces (user si parola) pe care le puteti obtine pe loc, prezentandu-va, cu actul de identitate la sediile Directiei Generale Impozite si Taxe Locale Sector 3 situate in Str. Sfanta Vineri nr. 32 si Str. Lucretiu Patrascanu nr. 3-5.

Premiul va fi acordat prin tragere la sorti conform regulamentului de participare disponibil in mod gratuit pe www.ditl3.ro.

Plata cu cardul direct pe internet prin ghiseul.ro confera utilizatorilor numeroase avantaje cum ar fi:

  • Confort, rapiditate si independenta geografica si temporala
  • Siguranta asigurata de un site securizat la inalte standarde privind tranzactiile cu cardul pe internet
  • Posibilitatea platii impozitelor si taxelor locale pentru toate proprietatile detinute pe teritoriul Romaniei, cu conditia inrolarii in sistem a unitatii administrativ teritoriale pe raza careia se situeaza proprietatea
  • Nu se percepe comision

Cele doua campanii anterioare s-au concretizat prin urmatoarele rezultate:

- peste 31.500 credentiale eliberate;

- peste 16.800 credentiale activate;

- peste 11.000 plati electronice efectuate;

- peste 2.800.000 lei incasati in anul 2014 prin aceasta modalitate de plata.