• .
  • .
  • .
  • .

Birouri unice pentru persoane fizice si juridice

Directia Generala Impozite si Taxe Locale Sector 3 a infiintat Birouri Unice pentru persoane fizice in cadrul centrelor situate in Str. Sf. Vineri nr.32 si Str. Lucretiu Patrascanu nr. 3-5, iar pentru persoane juridice a infiintat un Birou Unic in centrul aflat in Str. Sfanta Vineri nr. 32.

Infiintarea acestor Birouri Unice a avut ca scop principal apropierea fata de contribuabilii persoane fizice si juridice prin comunicarea directa cu inspectorii din cadrul institutiei, asigurand totodata un mediu de lucru placut si facil in conditii performante, asigurate prin dotarea cu aparatura moderna si eficienta, micsorandu-se astfel timpul de asteptare  pentru solutionarea cererilor acestora.

Unul din obiectivele urmarite permanent de catre Directia Generala Impozite si Taxe Locale Sector 3 este câştigarea încrederii contribuabililor, prin oferirea de servicii de calitate, concretizate prin seriozitate şi nivelul profesional ridicat al salariaţilor şi în acordarea de informaţii concrete, corecte şi în conformitate cu prevederile legale