• .
  • .
  • .
  • .

Al doilea premiu al campaniei Ghiseul.ro

Tragerea la sorti a celui de-al doilea castigator al campaniei “Activeaza-ti contul pe Ghiseul.ro si ai numai de castigat” a avut loc in data de 07.10.2013.

Premiul lunii septembrie constand intr-un Smartphone Galaxy S4 mini a fost castigat de Domnul Dinicoiu Stefanita - Dan si a fost oferit cu sprijinul sustinatorilor campaniei, respectiv Visa Europe si Banca Transilvania.

Campania de promovare a platii impozitelor si taxelor aferente bugetului local direct pe internet va continua pana la finele anului 2013.

In primele doua luni de campanie (august si septembrie) au fost generate un numar de 3612  parole pentru activarea conturilor in aplicatia www. Ghiseul.ro.

Deasemenea, in cea de-a doua luna de campanie s-a dublat numarul utilizatorilor din afara tarii, respectiv 22 dintre acestia efectuand plati prin Ghiseul.ro.

Pentru a fi inscrisi automat in concursul pentru castigarea premiilor oferite de Visa Europe si Banca Transilvania trebuie doar sa va activati contul pe Ghiseul.ro in perioada de desfasurarea a campaniei.

Premiile ramase pentru urmatoarea perioada a campaniei, constand in 3 Smartphone Galaxy S4 mini si marele premiu – 1 tableta Samsung XE500T1C – AO1ROZ2760 vor fi acordate prin tragere la sorti conform Regulamentului de participare disponibil in mod gratuit pe www.dgitl3.ro.