• .
  • .
  • .
  • .

Castigatorul nr. 4 al campaniei “Activeaza-ti contul pe Ghiseul.ro si ai numai de castigat” a fost desemnat!

Ca urmare a tragerii la sorti din data de 06.12.2013 a fost desemnat cel de-al patrulea castigator al campaniei “Activeaza-ti contul pe Ghiseul.ro si ai numai de castigat”.

Premiul lunii noiembrie constand intr-un Smartphone Galaxy S4 mini a fost castigat de Domnul Frunza Bogdan Alexandru si a fost oferit cu sprijinul sustinatorilor campaniei, respectiv Visa Europe si Banca Transilvania.

Campania de promovare a platii impozitelor si taxelor aferente bugetului local direct pe internet a inceput la data de 01.08.2013 si  va continua pana la finele anului 2013.

In cele patru luni scurse de la inceputul campaniei au fost generate un numar de 7605  parole pentru activarea conturilor in aplicatia www. Ghiseul.ro.

Deasemenea, in perioada campaniei, au fost efectuate prin Ghiseul.ro 48 de plati din afara tarii.

Pentru a fi inscrisi automat in concursul pentru castigarea premiilor oferite de Visa Europe si Banca Transilvania trebuie doar sa va activati contul pe Ghiseul.ro in perioada de desfasurarea a campaniei.

Premiul lunar ramas pentru urmatoarea perioada a campaniei, constand in 1 Smartphone Galaxy S4 mini si marele premiu – 1 tableta Samsung XE500T1C – AO1ROZ2760 vor fi acordate prin tragere la sorti conform Regulamentului de participare disponibil in mod gratuit pe www.ditl3.ro.