• .
  • .
  • .
  • .

Primele rezultate ale campaniei Ghiseul.ro

Directia Generala Impozite si Taxe Locale Sector 3, cu sprijinul Primariei Sector 3 si al Visa Europe si Banca Transilvania a desfasurat, incepand din anul 2012 si pana in prezent mai multe campanii de promovare a platilor electronice, cu cardul bancar, pe site-ul www.ghiseul.ro.

Datorita interesului manifestat in mod evident de catre contribuabilii sectorului 3, interes pentru care le multumim, in anul 2014 s-au desfasurat doua campanii de promovare, iar anul 2015 a debutat cu o noua campanie.

Grafic 1

Aceste campanii s-au dovedit a fi un real succes datorita dublarii numarului de platitori care au folosit platforma ghiseul.ro, economisind astfel timp pentru ca, nu au mai efectuat deplasarea la sediile Directiei Impozite si Taxe Locale Sector 3 si evitand formarea eventualelor cozi formate la aceste ghisee.

Grafic 2

Sumele incasate prin ghiseul.ro reprezinta un procent din ce in ce mai mare din totalul sunelor incasate de catre institutia noastra.

Evidentiem inca o data, faptul ca, aceasta metoda de plata, ofera cetatenilor avantaje multiple incepand cu rapiditatea efectuarii platii, independenta geografica si temporala, continuand cu siguranţa asigurată de un site securizat la inalte standarde privind tranzactiile cu cardul pe internet si nu in ultimul rand cu lipsa unui comision la efectuarea platii.

Grafic 3