• .
  • .
  • .
  • .

Campanie Ghiseul.ro

Primăria Sectorului 3, cu sprijinul Visa Europe şi Banca Transilvania, a dezvoltat campania "Plătește-ți taxele și impozitele pe ghiseul.ro și ai numai de câștigat", pentru a susţine înrolarea contribuabililor în sistemul www.ghiseul.ro, care permite plata electronică a impozitelor şi taxelor aferente bugetului sectorului 3 direct pe internet.

Activarea contului pe ghiseul.ro pentru plata taxelor şi impozitelor direct pe internet are numeroase avantaje pe termen lung şi vă poate aduce premii atractive în perioada 1 ianuarie – 31 martie 2014.

Avantajele plăţii cu cardul pe ghiseul.ro:

  • Confort, rapiditate şi independenţă geografică şi temporală (posibilitatea achitării taxelor şi impozitelor locale oricând şi oriunde v-aţi afla).
  • Siguranţa asigurată de un site securizat la înalte standarde privind tranzacţiile cu cardul pe internet.
  • Posibilitatea plăţii impozitelor şi taxelor locale pentru toate proprietăţile deţinute pe teritoriul României, cu condiţia înrolării în sistem a primăriei unităţii administrative teritoriale pe teritoriul căreia se situează proprietatea.

Mai mult, în următorii ani vă veţi putea plăti taxele şi impozitele direct cu cardul pe www.ghiseul.ro, utilizând datele de acces activate deja.

Paşii necesari pentru concretizarea acestor avantaje generate de accesarea sistemului electronic de plată a taxelor şi impozitelor locale pe internet sunt următorii:

  • Deplasarea la sediile DITL Sector 3 din str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 3-5, str. Sfânta Vineri nr. 32 şi str. Câmpia Libertăţii nr. 36, având la dumneavoastră actul de identitate
  • Emiterea pe loc a datelor de acces (utilizator şi parolă) pentru plata cu cardul pe site-ul www.ghiseul.ro
  • Accesarea www.ghiseul.ro si modificarea parolei

Campania se adresează tuturor persoanelor cu vârsta peste 18 ani, care îşi ridică datele de acces (utilizator şi parola) pentru www.ghiseul.ro de la sediile DITL Sector 3, pe care le utilizează pentru a intra pe site şi a-şi schimba parola în perioada 1 ianuarie – 31 martie 2014.

Pentru ridicarea datelor de acces pentru ghiseul.ro este necesar să completaţi şi semnaţi o cerere, care poate fi descărcată AICI.

Pentru mai multe informaţii despre condiţiile de participare la campania derulată de Primăria Sectorului 3, vă rugăm accesaţi REGULAMENTUL PROMOŢIEI.

De asemenea, numele şi prenumele câştigătorilor vor fi publicate după validare AICI

Mai multe informaţii despre ghiseul.ro sunt disponibile AICI sau accesând direct www.ghiseul.ro.